MEGVAN A MáSODIK FELJUTó IS PREMIER LEAGUE-BE! - VIDEÓ

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az angol másodosztály utolsó fordulójában 2-0-ra nyert az Ipswich Town Huddersfield ellen, ezzel pedig bebiztosította feljutását az élvonalba.

A Liverpool-Tottenham bajnokin a hazaiak győzelme 1.44, a döntetlen 5.50, a vendégek sikere 6.40-szeres szorzóval fogadható. (x)

Egy évvel ezelőtt még a Championshipbe való feljutást ünnepelhették az Ipswich Town stadionjában. Idén még tovább fokozták a hangulatot, mivel másodosztály ezüstérmes helyén végezve bebiztosították helyüket a Premier League 2024/25-ös szezonjára.

A Leicester City egy évnyi távollét után bajnokként tér vissza a PL-be, a másik biztos pozíció volt az utolsó fordulóig kérdéses. Az Ipswich 3 ponttal vezetett a tabellán a Leeds United előtt az utolsó fordult megelőzően. A Traktorosok végül 2-0-ra nyertek a Huddersfield ellen, (míg a Leeds otthon kapott ki a Southamptontól) így számolgatniuk sem kellett a szezon végén. Utoljára 22 évvel ezelőtt szerepeltek a Premier League-ben.

Az utolsó kiadó helyért a Leeds, a Southampton, a West Bromwich Albion és a Norwich City küzd majd meg a rájátszásban.

2024-05-04T18:45:20Z dg43tfdfdgfd