MEGVAN A PSG úJ EDZőJE, HAMAROSAN BEJELENTIK

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Paris Saint-Germain a francia bajnokság megnyerése ellenére meneszteni fogja Christophe Galtiert a csapat vezetőedzői posztjáról, és úgy tűnik, hogy már meg is találták a francia tréner utódját.

A Manchester City-Inter BL-döntőn az angolok győzelme 1.46, a döntetlen 4.90, az olaszok sikere pedig 7.50-szeres szorzóval fogadható.(x)

Gianluca Di Marzio információi szerint a PSG vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a legutóbb a Bayern München irányító német edzővel, Julian Nagelsmannal. Az olasz újságíró úgy tudja, hogy a felek közel állnak a megállapodáshoz és hamarosan hivatalosan is bejelenthetik az együttműködést.

A 35 esztendős edző összesen 84 tétmeccsen vezette a Bayern Münchent, a 2021-2022-es szezonban Bundesligát nyert a csapattal, valamint az elmúlt két idényben kétszer is bezsebelte a Német Szuperkupát. Nagelsmannt azonban a második szezonjának hajrájához közeledve, március végén menesztették a bajorok kispadjáról. A tréner korábban a Hoffenheim (2016-2019) és az RB Leipzig (2019-2021) csapatait irányította.

A hírek szerint Nagelsmann segítője Thierry Henry lenne, aki korábban volt az AS Monaco és a Montreal Impact vezetőedzője is.

A párizsiak az elmúlt szezonban is csak a francia bajnokságot nyerték meg, a Bajnokok Ligájában ismét a legjobb 16 között búcsúztak, ezért dönthetnek az újbóli edzőváltás mellett.

2023-06-09T09:09:58Z dg43tfdfdgfd