MEGVAN AZ NB II-ES HONVéD ELSő NYáRI IGAZOLáSA!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Kovács Nikolasz a Bp. Honvéd első nyári átigazolása - jelentette be hivatalos honlapján az OTP Bank Ligából kieső fővárosi együttes.

A Manchester City-Inter BL-döntőn az angolok győzelme 1.46, a döntetlen 4.90, az olaszok sikere pedig 7.50-szeres szorzóval fogadható.(x)

A 24 esztendős jobbszélső a Ferencváros és az MTK utánpótlását is megjárta, majd 15 éves korától Kispesten nevelkedett, kölcsönben szerepelt Balmazújvárosban és Ajkán is, majd 2022. februárjában lett a Paks játékosa, ahonnan visszatért a piros-feketékhez.

„Ahogy azt korábban is említettem, a saját értékeinkre akarunk építeni. Szeretnénk megtartani a Honvéd-szívű játékosokat és melléjük Honvéd-szívű futballistákat hozni“ – mondta a Bp. Honvéd ügyvezetője, Kun Gergely az első nyári igazolás kapcsán.

"Amikor szóba került a kispesti lehetőség, egyből arra gondoltam, hogy milyen jó lenne visszatérni oda, ahol felnőttem, ahol európai kupaporondon is szerepelhettem. Tudom, hogy most nincs könnyű helyzetben a klub, ez mindenkinek nehéz, mindent meg kell tennünk, hogy visszakerüljön a Honvéd oda, ahová való. És mondhatunk bármit, de ezt a pályán kell bizonyítanunk“ – nyilatkozta Kovács Nikolasz a honvedfc.hu-nak.

2023-06-09T17:10:07Z dg43tfdfdgfd