MIT KERES WAYNE ROONEY SZOMBATHELYEN? MUTATJUK!

Fogadj 20-szoros szorzóval a magyar válogatott góljára Svájc ellen az Európa-bajnokságon, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

A Manchester United és az angol válogatott korábbi klasszisa, Wayne Rooney Szombathelyen tölti a hétvégét.

A Magyarország–Svájc Eb-mérkőzésen a mieink győzelme 3.60, a döntetlen 3.25, a svájci siker 2.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

A vaol.hu beszámolója szerint Wayne Rooney magánemberként érkezett a vasi városba, az egyik fia, Clay ugyanis a Manchester United U11-es csapatával a IV. Király Ferenc nemzetközi utánpótlás labdarúgó-emléktornán vesz részt. Az angol legenda ennek okán Szombathelyen tölti a hétvégét, és a helyszínen tekinti meg a Király Sportlétesítményben zajló eseményt.

A most 38 éves egykori kiváló futballista az angol válogatottban 120 mérkőzésen 53 gólt szerzett. Klubszinten az Evertonban, a Manchester Unitedben, a DC Unitedben és a Derby Countyban is futballozott – a Vörös Ördögökkel többek között magasba emelhette a Bajnokok Ligája trófeáját, ötször nyerte meg a Premier Legaue-et, 393 fellépésen 183-szor vette be az ellenfelek kapuját.

Edzőként a Derby County, a DC United, a Birmingham City és a Plymuth Argyle csapatainál dolgozott.

2024-06-09T11:05:33Z dg43tfdfdgfd