NB II: A KéT KIáLLíTáS éS TóTH MILáN DUPLáJA ELDöNTöTTE A FőVáROSI RANGADóT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

3-0-ra nyert a Vasas FC a Budapest Honvéd ellen a Merkantil Liga 31. fordulójának zárómérkőzésén.

A Diósgyőr-Ferencváros bajnokin a hazaiak győzelme 4.50, a döntetlen 4.20, a vendégek sikere 1.65-szörös szorzóval fogadható. (x)

A második helyről várhatja az utolsó fordulót a Vasas, miután sikeresen legyőzte a városi rivális Honvédot az NB II-ben. A második feljutó hely kiadó a Merkantil Bank Ligában, ezért még az Angyalföldiek, a Győr és a Szeged van versenyben.

Nagy nyomással kezdett a vendég alakulat, azonban az első fél órában sikerült visszajönnie a játékba a Honvédnak is. Egy labdaeladást követően visszarántásért Adorján Krisztiánt a 29. percben kiállította a játékvezető, mint utólag kiderült a piros lap megpecsételte az egész mérkőzést.

Tóth Milán egy beadás után szépségdíjas kapásgóllal szerezte meg a vezetést, majd pár perccel később Doktorics Áron talált a hazaiak kapujába. A félidő végére teljesen összeomlott a Honvéd, nem sikerült felszabadítaniuk, majd Tóth csapott le a labdára, amelyet újból a hálóba juttatott.

A második játékrészben már nem esett gól, azonban az 50. percben Bobál Gergely is kénytelen volt lemenni a pályáról könyöklés miatt, kilenc emberrel pedig nem maradt esélye a Honvédnak még a szépítésre sem.

2024-05-06T20:38:03Z dg43tfdfdgfd