NEM SOKáIG MARAD SZAúD-ARáBIáBAN NEYMAR

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Neymar állítólag már tervezi távozását Al-Hilaltól, a brazil a 2026-os világbajnokság előtt szeretne visszatérni egykori klubjához, a Santoshoz.

Az MTK Budapest-Ferencváros bajnokin a hazai győzelem 4.75, a döntetlen 3.60, a vendégek sikere pedig 1.72-szeres szorzóval fogadható. (x)

A 31 éves támadó új kihívások elé nézett a nyáron, amikor augusztusban Szaúd-Arábiába igazolt. A médiában megjelent hírek szerint a dél-amerikai szupersztár négyéves megállapodást kötött a közel-keleti csapattal, de a jelenlegi információk szerint csak 2025-ig köti szerződés az Al-Hilalhoz.

A kétéves kontraktusról szóló hírek állítólag közelebb állnak a valósághoz. Neymar azonban nem kíván sokáig az Al-Hilalnál maradni, mivel Quintino brazil újságíró szerint a Barcelona és a Paris Saint-Germain korábbi játékmestere 2025-ben visszatér egykori klubjához, a Santoshoz.

Quintino az alábbi információkat közölte a brazil helyzezéről a közösségi média csatornáin:

„Neymar Senior és Neymar Junior barátaival folytatott beszélgetéseim során azt az információt kaptam, hogy nem négyéves szerződést írtak alá a szaúdiakkal, hanem egy kétéves szerződést, hogy visszatérhessen (a Santosba) egy évvel a világbajnokság előtt. Neymar jelezte a Santosnak, hogy visszatérne. Vannak közös barátaim Neymarral, akiket nem fogok megnevezni, de nagyon vágyik arra, hogy visszatérjen a Santoshoz.”

Neymar - aki jelenleg a brazil válogatott legeredményesebb gólvágója - eddig csak három meccsen lépett pályára az Al-Hilal színeiben, és még továbbra is várni kell az első találatára. Soha nem zárkózott el atttól, hogy valamikor visszatérjen a Santoshoz, és úgy tűnik, hogy a 2026-os vb előtt egy évvel megvalósulhat ez az álma.

2023-09-27T07:43:06Z dg43tfdfdgfd