OLYAN FERDE LESVONALAT HúZTAK BE A FUTBALLMECCSEN, HOGY AHHOZ KéPEST A PISAI TORONY EGYENES

A venezuelai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 2. fordulójában történt valami, ami egycsapásra híressé tette a számunkra kevésbé ismert pontvadászatot: az Academia Puerto Cabello–Portuguesa-mérkőzés közvetítése közben behúzták minden idők egyik legviccesebb lesvonalát.

A mérkőzésen egyetlen gól sem született, bár a 86. percben a hálóba került a labda, miután egy bal oldali beadás után a vendégek játékosa, Darlon Rodríguez öt méterről nem hibázott – aprócska gond, hogy ordas nagy lesen volt, a partjelző intésére a játékvezető helyesen szabadrúgást ítélt kifelé.

Erre fel a közvetítésben behúztak egy ferde lesvonalat, mintha valaki azt akarná bizonygatni, hogy Rodríguez a labda mögül érkezett, ami persze nem így volt.

Annyira egyértelmű volt a leshelyzet, hogy a VAR-szoba nem is foglalkozott az esettel, valaki vicces kedvében újraértelmezte az egyenes vonal fogalmát.

A szurkolók mindenesetre jót nevettek a dolgon, ilyen és ehhez hasonló hozzászólások születtek az interneten a fenti videó láttán:

  • „Emberünk a negyedik dimenzióban volt lesen.”
  • „Istenem, egyszerűen imádom a dél-amerikai labdarúgást.”
  • „Ezt a technológiát a Premier League-ben is használhatnák, már csak a káosz és a felháborodás miatt is, amit okozna.”

2024-07-23T10:31:17Z dg43tfdfdgfd