PIROS LAPOT KAPOTT A MAGYAR VáLOGATOTT LéGIóSA – VIDEÓ!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A válogatott Mocsi Attila piros lapot kapott a Rizespor vesztes mérkőzésén a török labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.

Az Újpest-MTK bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 2.30, a döntetlen 3.85, a vendégek sikere 2.95-szörös szorzóval fogadható. (x)

A klub honlapja szerint a magyar hátvéd a szünetben állt be a Basaksehir otthonában rendezett mérkőzésen, és a 92. percben a tizenhatoson belül lerántotta a hazaiak szenegáli csatárát, Philippe Paulin Kenyt, ezért piros lapot kapott, az isztambuliak pedig büntetőt, amiből beállították a 2–0-s végeredményt.

A Rizespor sorozatban három győzelem után kapott ki ismét a bajnokságban, és a tabella hatodik helyén áll.

Mocsi márciusban a Koszovó ellen 2–0-ra megnyert felkészülési meccsen csereként beállva mutatkozott be a magyar válogatottban.

A Rizespor a hatodik helyen áll, éppen vasárnapi ellenfele mögött. A 23 éves magyar légiós eddig 25 bajnokin lépett pályára ebben a szezonban a csapat színeiben, ezeken két gólt is szerzett.

2024-04-21T15:24:43Z dg43tfdfdgfd