„RöGTöN éREZTEM, NAGY A BAJ” – SúLYOS SéRüLéST SZENVEDETT AZ NB I KORáBBI GóLKIRáLYA

Játssz Magyarország egyik legjobb online kaszinójában! Vágj zsebre 4x32 000 Ft értékű bónuszt és 32 ingyen pörgetést! Regisztrálj most! (x)

Az AEK Larnaca elleni 3–0-s győzelem vezéráldozattal járt a Paks számára.

Mint ismert, a paksiak csatárát, Hahn Jánost a Larnaca elleni Konferencia-liga selejtező (3–0) negyvenegyedik percében kellett kényszerűségből lecserélni a hazaiak szakmai stábjának. A támadó a vendégek kapusával ütközött, és csak hordágyon tudta elhagyni a játékteret.

Az érkező labda felé mozogtam, a jobb lábammal kitámasztottam, amit aztán Alomerovic elsodort. Rögtön éreztem, nagy a baj, nem tudom majd folytatni. Egész este nagyon fájt, reggelre bedagadt. Az MR-vizsgálat péntek délutánra pedig kimutatta, a belső oldalszalag teljesen, valamint a keresztszalag részlegesen szakadt” – adott friss helyzetjelentést az NB I 2021-es gólkirálya a klubhonlapnak.

A Paksi FC arról nem adott tájékoztatást, hogy Hahn milyen hosszú kényszerpihenőre számíthat, csak annyit ígértek, hogy rehabilitációjáról folyamatosan beszámolnak majd a következő hetekben, hónapokban.

2024-07-26T16:00:35Z dg43tfdfdgfd