SAJTóHíR: úJABB BAJNOKCSAPAT TETT AJáNLATOT KERKEZéRT!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Több török lap is arról ír, hogy a Galatasaray Kerkez Milos legújabb és legkomolyabb kérője. A hírek szerint a török bajnokcsapat francia hátvédje, Sacha Boey az Arsenalhoz tart, a pótlására pedig az AZ Alkmaar magyar válogatott futballistáját szemelték ki.

A Manchester City-Inter BL-döntőn az angolok győzelme 1.46, a döntetlen 4.90, az olaszok sikere pedig 7.50-szeres szorzóval fogadható.(x)

A Star című lap egyenesen azt írja, a Galatasaray már meg is tette első, s egyben "nagyon komoly" vételi ajánlatát a holland klubnak Kerkezért, akinek 2026-ig érvényes a szerződése.

Az isztambuli sztárcsapattal kapcsolatos további hír, hogy állítólag Joao Félixet is megszereznék az Atlético Madridról. A 23 esztendős portugál támadó nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Chelsea-nél való kölcsönjátéka során, s a Matracosok sem marasztalják, így minden bizonnyal ismét kölcsönadhatják.

A Galata-drukkerek reménye szerdán nőtt meg igazán, amikor Félix bekövette a csapatot az Instagramon.

2023-06-09T17:10:03Z dg43tfdfdgfd