SCHUMACHER GYORSABB EGYKöRöS TEMPóBAN, MINT HAMILTON? „KIZáRT”

James Allison korábban azt hangoztatta, hogy és Hamilton volt a két legjobb pilóta, akikkel dolgozott, majd amikor kettejüket hasonlította össze, kijelentette, hogy Schumachert választaná, mivel a német aki az egykörös tempót tekintve valamivel gyorsabb volt.

A Forma-1-es szakértőként tevékenykedő Peter Windsor azonban kizártnak tartja, hogy Allisonnak igaza van, mivel szerinte egy körön Hamiltonnál nincs jobb pilóta.

„Nem azt mondom, hogy James Allison nem tudja pontosan, hogy miről beszél. Biztos vagyok benne, hogy mindezt a saját információira alapozza, de számomra kizárt, hogy Michael Schumacher a legjobb időszakában egy körön gyorsabb volt, mint Lewis Hamilton a legjobb időszakában. Ez kizárt.”

„Bocsánat, de ezt egyáltalán nem értem, nem értek egyet vele” – folytatta a szakértő a friss YouTube-videójában, bár azt nem fejtette ki, hogy mire alapozza ezt a véleményét.

Lewis Hamilton ugyanis az időmérő edzéseken nem mindig nyújtott kimagasló teljesítményt, még akkor sem, amikor a legjobb időszakát futotta a Mercedesnél. Volt olyan éve, amikor Nico Rosberg jelentős főlénnyel megnyerte a legtöbb pole-ért járó trófeát, ráadásul a brit idén sem remekel a kvalifikáción Russell ellen, aki eddig ötből négy alkalommal legyőzte őt.

Eközben arról pletykálnak, hogy a Ferrari 46 millió eurós szerződést ajánlott Hamiltonnak, aki akár Leclerc helyén is kiköthet…

2023-05-22T12:51:56Z dg43tfdfdgfd