SOHA NEM LESZ MéG EGY ILYEN! MESSI MEGINT OLYAT TETT, AMITőL EGéSZ AMERIKA ELáMULT – VIDEó!

Lionel Messi újra és sokadszor kápráztatta el a labdarúgásra korábban kevésbé nyitott Egyesült Államok közönségét.

Az Inter Miami FC nyolcszoros aranylabdás argentin klasszisa góllal és gólpasszal járult hozzá együttese Nashville elleni 3–1-es Bajnokok Kupája-sikeréhez, mégsem ezek egyikével keltette fel a figyelmet.

A mérkőzésen – amelyen az ugyancsak korábbi barcelonai Luis Suárez is betalált – ugyanis volt egy jelenet, amikor a rá felívelt (mit felívelt, rálőtt) labdát olyan elegánsan vette át, hogy a rárontó védőt anélkül verte át vele, és fordult le róla, hogy egy pillanatig is láthatta volna, mi vár rá.

„Messi a futballt gyerekjátékká varázsolta, annyira jó” – írta egy lelkes hozzászóló az X-en.

„Ezt nem lehet tanítani, ezt nem lehet tanulni, erre születni kell” – vélekedett egy másik hang.

„Mind tudjuk, hogy Messi a legjobb, de őszintén szólva minden egyes alkalommal, amikor az ember látja, még mindig elámul tőle, hogyan alkot. Ez az ember olyan egyszerűnek mutatja be a labdarúgást, hogy az észbontó. Sohasem lesz még egy olyan játékos, mint ő” – jött egy harmadik dicséret.

Rossz hír ugyanakkor a világbajnok támadó rajongóinak, hogy a második félidő elején megsérült, és le kellett cserélni. Együttese nélküle is bebiztosította a 3–1-es sikert, összesítésben 5–3-mal jutott be a negyeddöntőbe, ahol a mexikói Monterrey lesz az ellenfele.

Edzője, Tata Martino elmondása szerint óvatosan kezelik a hétvégi, DC United elleni ütközet előtt a helyzetét, nem akarnak kockáztatni vele, és véleménye szerint nem lesz a csapatban Messi.

(Borítókép: Thaddaeus McAdams/Getty Images)

2024-03-15T09:01:43Z dg43tfdfdgfd