SZLOVáKIA: „CSAK EGYSZER LEHET ELLOPNI A BAJNOKI CíMET A DAC-TóL!"

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A dunaszerdahelyi labdarúgóklub (DAC) tulajdonosa, Világi Oszkár szerint egyszer beérik csapata munkájának a gyümölcse, és kijelentette: "csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet a DAC-tól".

A Manchester City-Inter BL-döntőn az angol győzelem 1.22, az olasz siker pedig 7.50-szeres szorzóval fogadható.(x)

A dunaszerdahelyi üzletember kiemelte az egész idényben őket támogató szurkolókat, mivel szombaton 9000 ember előtt, a Besztercebánya ellen egygólos győzelemmel és Nikola Krstovic gólkirályi címével búcsúzhattak az idei szezontól.

"Mondtam már többször, hogy ez minden idők legjobb DAC-csapata, ezt bizonyítottuk. Ma ez volt a legjobb, holnap pedig még jobb lesz"

- nyilatkozott az M1 aktuális csatornának Világi Oszkár.

Hangsúlyozta, egyszer bajnok lesz a csapata, bár most hatpontos előnyből bukták el a bajnokságot.

"Csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet"

- mondta, majd hozzátette: "a munka mindig meghozza az eredményt, egyszer majd eljön, de eljön! Azt gondolom, hogy most is meglehetett volna, mert ha azt a 11-est a 60. percben megadják, akkor valószínűleg ma bajnokok lennénk" - utalt a két héttel ezelőtti Slovan Bratislava elleni találkozóra a klubtulajdonos.

A Dunaszerdahely két ponttal maradt le a pozsonyiaktól és a második helyen végzett a Fortuna Ligában, ezzel pedig az európai Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet, amelyről Világi úgy nyilatkozott, hogy "hit nélkül nem lehet focizni", ezért nem tart a többi együttestől.

Forrás: MTI

2023-05-22T15:03:19Z dg43tfdfdgfd