SZOBOSZLAI DOMINIK CSALóDOTT A LIVERPOOLBAN, CRISTIANO RONALDO CSAPATTáRSA LEHET!?

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Aki otthonosan mozog a futball világában tudja, hogy időről időre egészen elképesztő átigazolási kacsák szoktak feltűnni a sajtóban.

Nem történt ez másképp április első napján sem, amikor is a Hungarian Football Xtra Twitter-fiók megszellőztette a hírt, hogy a Cristiano Ronaldót is foglalkoztató al-Nassr élénken érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt.

Az oldal információi szerint a 23 éves magyar játékos nem repesett az örömtől, amikor kiderült, hogy Jürgen Klopp távozik a szezon végén, ezért nyitott lenne a váltásra.

A Chelsea-Manchester United bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.97, a döntetlen 4.10, a vendégek sikere 3.60-szoros szorzóval fogadható. (x)

A Hungarian Football Xtra hozzáteszi, hogy a szaúdi klub már fel is vette a kapcsolatot Szoboszlai Dominik játékosügynökével, Esterházy Mátyással.

Mi igaz ebből?

Szoboszlai Dominik 2023 nyarán igazolt az RB Leipzigtől az FC Liverpoolhoz, minden korábbi rekordot megdöntve 70 millió euróért. A magyar játékos klubváltásában nagy szerepet játszott az, hogy nagy rajongója és tisztelője Jürgen Klopp játékfelfogásának. Azonban a szezon felénél a Vörösök vezetőedzője sokak megdöbbenésére bejelentette, hogy a idény végén elhagyja a klubot.

Szigetországi sajtóértesülések szerint Szoboszlai Dominikot, és több csapattársát, többek között Darwin Núnezt és a nyáron érkező Ryan Gravenberch-et is feldühítette Klopp távozása, hiszen pont a német szakember miatt igazoltak a Mersey-partjára. Azonban a FootballTransfers információi szerint egyik játékos sem tervezi, hogy beszél menedzserével, vagy felülvizsgálja a helyzetét.

Vagyis annak ellenére, hogy Szoboszlai és csapattársai is mind csalódottak, nem kacérkodnak az eligazolás gondolatával.

Ismerve a magyar válogatott csapatkapitányának profizmusát és élethez való hozzáállását, már azt is elképzelhetetlennek tartjuk, hogy leült volt tárgyalni az al-Nassr képviselőivel.

Ez az áprilisi tréfa tehát még viccnek is rossz...

2024-04-03T22:17:18Z dg43tfdfdgfd