SZOBOSZLAI DOMINIKOT KIGúNYOLTáK ANGLIáBAN

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Liverpool 1–1-s döntetlent játszott a feljutó Luton Town ellen a Premier League 11. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.

A Toulouse-Liverpool a hazaiak győzelme 7.00, a döntetlen 5.10, a vendégek sikere 1.46-szoros szorzóval fogadható. (x)

A 66. percben Jürgen Klopp vezetőedző úgy döntött, hogy lekapja a középpályáról Szoboszlai Dominikot, így a magyar válogatott csapatkapitánya először nem játszott végig egy angol bajnokit liverpooli karrierje során.

De nemcsak Szoboszlai jutott a lecserélés sorsára, a magyar játékos mellett Diogo Jota és Joe Gomez is elhagyta a pályát. Előbbi kettő jól meg is kapta a magáét a Luton szurkolóktól, akik a csere pillanataiban azt skandálták, hogy mindkét játékos kidobott pénz volt.

Szoboszlai és Jota összesen 100 millió fontjába került a Vörösöknek, még a Luton piaci értéke 87,2 millió font a mértékadó Transfermarkt szerint.

Az egyik Liverpool szurkolói oldal 4,5-re osztályozta mind a magyar, mind a portugál játékos tegnap esti teljesítményét. A portál szerint a mersey-partiak legrosszabb játékosa Darwin Núnez volt.

2023-11-06T07:56:30Z dg43tfdfdgfd