SúLYOS BETEGSéG MIATT TáVOZIK A DIóSGYőR EGYIK LEGJOBBJA

A 2023 nyarán Diósgyőrbe igazoló nigériai balhátvéd 31 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett, valamint kiosztott 6 gólpasszt, és 3 alkalommal a Magyar Kupában is pályára lépett.

„Bitok Stephen mindössze egy év alatt az egyik legjobb diósgyőri játékossá vált, aki jó játéka és sport iránt alázatos személyisége miatt méltán lett népszerű az öltözőben és a szurkolók körében, nem véletlenül keltette fel nyugat-európai klubok érdeklődését is. Ám most nem maradt más lehetőségünk, mint felbontani a szerződését, amit közös megegyezéssel tettünk meg. Az okokról nem kívánunk, és – azok személyes jellege miatt – nem is tudunk többet elmondani. Köszönjük az edzéseken elvégzett munkát, a közös győzelmeket, a klub nevében jó egészséget kívánok neki, és bármerre is vezet az útja, legyen sikeres!” – búcsúzott a játékostól a hivatalos oldalon Bajúsz Endre, a DVTK sportigazgatója.

FRISSÍTÉS, 18.49: A Sportal információi szerint a játékosnak nem fegyelmi okok miatt, hanem azért kellett távoznia a klubtól, mert olyan súlyos betegséggel küzd, ami a sportolásban gátolja.

„Szeretném megköszönni a szurkolóknak az állandó támogatásukat, és azt, hogy szívesen fogadtak és mindenben támogattak engem és a csapattársaim, hogy mindig a legjobbunkat nyújtsuk. Büszke vagyok rá, hogy Diósgyőrben futballozhattam. Köszönöm a vezetőségnek, hogy lehetőséget adtak számomra, hogy ebben a nagyszerű klubban futballozhassak. Az edzőknek és a klub dolgozóinak is köszönöm, hogy segítették a fejlődésemet a pályán és azon kívül egyaránt! Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!” – köszönt el a szurkolóktól Bitok.

A diósgyőriek az NB I nyitó fordulójában, vasárnap a Paksot fogadják hazai pályán.

2024-07-24T15:22:46Z dg43tfdfdgfd