TáVOZIK IFJ. BOGNáR GYöRGY A PAKSTóL!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Paksi FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik a klubtól jelenlegi másodedzőjük ifjabb Bognár György.

Az AZ Alkmaar-PSV Eindhoven bajnokin a hazai győzelem 2.65, a döntetlen 3.90, a vendég siker pedig 2.38-szoros szorzóval fogadható.(x)

Ifj. Bognár György idény közben érkezett vissz a Paksra édesapjával, Bognár Györggyel. A fiatal szakembert az NB III-ban szereplő Budaörs kereste meg, így élt a lehetőséggel, hogy karrierjében továbblépjen.

„Nagyon jól éreztem magam Pakson, és mikor az idén apuval visszatértünk, egyúttal haza is jöttünk” - kezdte Ifj. Bognár György, mikor a búcsúról kérdeztük. „Már az első etapban kiválóan alakult a paksi életem, majd a jelenlegi szezonban is mindenki barátként fogadott a klubháztól a városig. Igazán megszerettem Paksot és a város futballközegét, nagyszerű hely. Előbb-utóbb azonban szerettem volna a saját lábamra állni, vezetőedzőként dolgozni, most adódott egy lehetőség, és úgy éreztem, élnem kell vele. Életem másik meghatározó helye Budaörs, ahol korábban fociztam és másodedzőként is dolgoztam már az NBII-ben. Természetesen a jövőben is figyelemmel követem és szurkolok a Paksnak, és, ha időm engedi, meccseket is fogok látogatni, ez nem kérdés. Az utolsó, zalaegerszegi mérkőzésünk után búcsúzom a csapattól, de két dolgot remélek, hogy nem örökre, továbbá, hogy úgy alakulnak majd a dolgok, hogy végül mi leszünk a bronzérmesek. Végül ezúton is szeretném megköszönni a klubvezetésnek, hogy támogatták a váltásom és a karrierépítésem”

- fogalmazott a Paks másodedzője.

Ifj. Bognár György már 76 alkalommal ült NB I-es csapat kispadján, igaz másodedzőként. Tapasztalatát az NB III Nyugati csoportjában 9. helyen végző Budaörsön próbálja meg kamatoztatni.

A hírek szerint nem csak a másodedző lehet az egyetlen támadó, aki távozik a nyáron a Pakstól. Az NB I gólkirály-jelöltjéért, Varga Barnabásért több magyar első osztályú csapat is bejelentkezhet, illetve Ázsiából is akadhatnak kérői.

2023-05-24T15:19:12Z dg43tfdfdgfd