TúL SOK PéNZT KéRTEK? A TöRöK CSAPAT LEáLLíTOTTA SZALAI ATTILA SZERZőDTETéSéT

Ahogy arról kedden mi is beszámoltunk, Yagız Sabuncuoglu, a török átigazolási guru arról számolt be, hogy Szalai Attila, valamint a Hoffenheim is megállapodott szóban a Trabzonsporral, így a magyar válogatott védő a következő idényre kölcsönben visszatér Törökországba. Ugyanakkor néhány órával később Sabuncuoglu már arról írt, hogy a transzfer mégis meghiúsulni látszik, mert a törökök leállították a folyamatot.

Ezt azóta Abdullah Avci, a Trabzonspor vezetőedzője is megerősítette, a legutóbbi nyilatkozatában arra tett utalást, hogy pénzügyi problémák miatt blokkolták az ügyletet. Ahogy az M4 Sport írja, a tréner nem árulta el pontosan az okokat, de szavaiból arra lehet következtetni, hogy a Hoffenheim olyan összeget kért Szalai kölcsönadásáért, amit a törökök sokalltak.

Jelenleg három futballista van képben, védőket és középpályásokat is figyelünk, kapcsolatban állunk többekkel. Szalai Attila egy olyan játékos, akit ismerünk, hiszen szerepelt már Törökországban. Érdekel is minket. Most azonban a Trabzonspor gazdasági helyzetének megfelelően járunk el, így az átigazolás leállt. Egyelőre nincs folytatása a dolognak. Hogy holnap vagy holnapután mi lesz, nem tudjuk, de jelenleg áll a transzfer.

A magyar válogatottal az Európa-bajnokságon részt vevő hátvéd tavaly nyáron több mint tíz millió euróért igazolt a Fenerbahcétól Hoffenheimbe, ahol azonban nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba: öt tétmérkőzésen mindössze 333 játékpercet töltött a pályán. Januárban, egy kölcsönszerződéssel, a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburg nyújtott Szalainak mentövet, azonban ott sem sikerült maradandót alkotnia, összesen mindössze 101 percet játszott tavasszal, így az idény utolsó hazai mérkőzésén el is búcsúztak tőle.

2024-07-10T11:43:57Z dg43tfdfdgfd