TIPPELJ A BL-DöNTőRE, éS NYERJ 10 MILLIó FORINTOT!

Fogadj 20-szoros szorzóval a BL-döntőre, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

A klubfutballban egy idényben nem lehet sokkal nagyobb sikert elérni a triplázásnál, az angol bajnok és FA Kupa-győztes Manchester Cityt pedig egyetlen győzelem választja el ettől a bravúrtól: az utolsó akadályt az Internazionale jelenti a Bajnokok Ligája szombati döntőjében.

A Manchester City-Inter BL-döntőn az angolok győzelme 1.46, a döntetlen 4.90, az olaszok sikere pedig 7.50-szeres szorzóval fogadható.(x)

A szigetországi együttes egyértelmű favoritként várja az isztambuli összecsapást, tekintve, hogy február 5-e óta lejátszott 27 mérkőzéséből csupán egyetlen egyet vesztett el, úgy, hogy a Premier League utolsó fordulójában már tét nélkül lépett pályára a Brentford ellen. Azonban olasz riválisa is éppen a szezon hajrájára lendült igazán formába, ugyanis legutóbbi 13 találkozójából 11-et megnyert és csak egyszer kapott ki.

Az Unibet pedig úgy döntött, hogy emeli a tétet és egy ingyenes 10 millió forintos tippjátékkal kedveskedik mindenki számára. Ha most tippelsz, akkor akár több millió forintot is érhet, ha eltalálod a BL-döntő győztesét!

Mindössze három kérdésre kell a legjobb tudásod szerint válaszolnod:

Ki szerzi a döntő első gólját?

Hányadik percben születik majd az első gól a mérkőzésen?

Mi lesz a mérkőzés pontos végeredménye a teljes játékidőben?

A kihagyhatatlan ajánlatot IDE KATTINTVA találod meg.

2023-06-10T13:55:24Z dg43tfdfdgfd