TáRGYALóASZTALHOZ üLT GUARDIOLA éS A BARCELONA ELNöKE

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Két nappal a 4-2-re végződő Girona-Barcelona találkozó után összeült a két katalán csapat elnöksége, hogy megvitassák a lehetséges átigazolásokat a klubok között.

A Barcelona-Real Sociedad bajnokin a hazaiak győzelme 1.80, a döntetlen 3.75, a vendégek sikere 4.60-szoros szorzóval fogadható. (x)

A találkozón az FC Barcelonát Joan Laporta, klubelnök, valamint több elnökségi tag is képviselte, míg a Girona részéről Pere Guardiola, a kisebbik katalán csapat igazgatótanácsának elnöke (nem mellesleg Pep Guardiola bátyja) és valamennyi képviselője volt jelen - írta meg a La Sexta. A portál úgy tudja, a Spotify Camp Nou környékén találkoztak a felek, hogy több átigazolási kérdésben dűlőre jussanak.

A gránátvörös-kékektől kölcsönben van a Gironánál Eric Garcia és Pablo Torre. Míchel nyíltan beszélt arról az elmúlt napokban, hogy szívesen folytatná a munkát Garciával, sőt szeretné, ha a Barcelonától sikerülve visszaszerezni Oriol Romeut. A Barca 2023 nyarán 3,4 millió euróért szerezte meg Romeut, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket (annak ellenére, hogy főleg a cserejátékos posztra szerződtették), így a középpályás is a váltás mellett teheti le a voksát.

A Barcelona élénken érdeklődik a Girona középpályása, Aleix Garcia iránt, valamint végleg megvásárolhatja a Barca Atlétic csapatában kölcsönben lévő Pau Víctort. Utóbbi labdarúgó szerződésébe egy három millió értékű vételárat is rögzítettek a felek.

A helyzet súlyosságát jelzi a tény, hogy három héten belül már második alkalommal találkoztak a felek a tárgyalóasztal mellett.

A Girona ellen elvesztett találkozó után a gránátvörös-kékek játékosaival üvöltözött Laporta, így biztosan több távozó és érkező játékos is várható a klub háza táján.

2024-05-06T19:52:59Z dg43tfdfdgfd