TíZ PERC ALATT KAPOTT KéT SáRGáT, KIáLLíTOTTáK A MAGYAR VáLOGATOTT JáTéKOSáT - VIDEó!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az olasz másodosztályú bajnokság (Serie B) hétközi fordulójában az éllovas Parma 1-1-es döntetlent játszott a Cosenzával hazai pályán. A bajnokságot vezető csapat magyar hátvédjét, Balogh Botondot kiállították a második félidőben.

A Ferencváros-Kecskemét bajnokin a hazaiak győzelme 1.33, a döntetlen 5.50, a vendégek sikere 8.50-szeres szorzóval fogadható. (x)

A találkozó 1-1-es végeredménye már az első félidőben kialakult. A második játékrész során Balogh a 63. és a 73. percben is sárga lapot kapott egy-egy elhibázott becsúszás miatt, így idejekorán a kiállítás sorsára jutott.

Csapata tíz emberrel is megtartotta a döntetlent és az egy ponttal is megerősíettte vezető helyét a másodosztályú bajnokság élén.

Balogh a legutolsó három bajnokin kezdőként jutott szóhoz, és az előző két meccset végig játszotta. A fiatal jobbhátvéd az őszi mellőzése után egyre gyakrabban kapott játéklehetőséget, eddig 14 mérkőzésen lépett páláyra a szezonban - a mostani kettővel együtt négyszer kapott sárga lapot az idényben.

2024-02-28T09:28:00Z dg43tfdfdgfd