VáRATLAN BEJELENTéS: 31 éVESEN VISSZAVONUL A FRADIVAL MAGYAR KUPáT NYERő HáTVéD

A mögöttünk hagyott idényben Oliver Hüsing csupán 16 mérkőzésen lépett pályára a német másodosztályú Hansa Rostock színeiben – térdsérülés miatt több hetet ki kellett hagynia. A klub sportigazgatója még júniusban árulta el, hogy miért nem hosszabbítottak a felek:

Az Oliver Hüsinggel és tanácsadóival folytatott megbeszélések után mindkét fél arra a következtetésre jutott, hogy a jövőre vonatkozó elképzeléseink nem illeszkednek száz százalékosan egymáshoz. Ezért ezen a ponton elválnak útjaink, és minden jót kívánunk Ollinak a sport- és magánéletében.

Ezután döntött úgy Hüsing, hogy szögre akasztja cipőjét és befejezi profi pályafutását.

A német hátvéd a Werder Bremenben nevelkedett, és 2014-ben mutatkozott be a felnőtt csapatban, de három meccsnél több nem jutott neki. A 2016/2017-es szezont töltötte a Ferencvárosnál, ezalatt 26 mérkőzésen lépett pályára és egy öngólt szerzett. A Ferencváros szurkolók erre a mai napig jól emlékezhetnek, hiszen a Bajnokok Ligája-selejtezőjében szerezte az albán FK Partizani ellen. Arra viszont büszke lehet, hogy tagja volt a Magyar Kupa-győztes csapatnak.

2017-ben visszatért Németországba, megfordult a Heidenheimben is, de a legtöbb időt a Hansa Rostocknál töltötte, amelynél összesen 107 alkalommal lépett pályára.

EZT MÁR OLVASTA?

2024-07-07T19:03:13Z dg43tfdfdgfd