VILáGBAJNOK CSAPATTáRSA A PL-BE CSáBíTJA MESSIT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az Aston Villa világbajnok argentin kapusa, Emiliano Martínez az argentin ESPN-nek adott interjújában a vb-győztes argentin válogatott kapitánya, Lionel Messi nyári klubváltásával kapcsolatban is kifejezte vágyálmát.

A Manchester United-Chelsea bajnokin a hazai győzelem 1.63, a döntetlen 4.60, a vendég siker pedig 5.20-szoros szorzóval fogadható.(x)

A birminghamiek 30 éves kapusa a PSG-től várhatóan szerződése lejártával távozó Messi klubváltásával viccelődve jegyezte meg:

"Mivel kifütyülték Messit, én elhoznám a Villába. Gyere ide, csinálok neked matét és asadót minden hétvégén. Ha kell a fizetésemről is lemondok, valahogy megoldanánk."

Mint ismeretes, a 35 éves világklasszis minden bizonnyal június 30-án elhagyja a PSG-t. Messi megszerzése iránt korábbi csapata, a Barcelona komolyan érdeklődik, de visszatérésének anyagi akadályai lehetnek. Szóba került még az MLS-ben szereplő Inter Miami és a szaúdi Al-Hilal opcióként, de az argentin kiválóság továbbra is az európai kontinensen szeretne szerepelni.

Messinek korábban nyitott lett volna, hogy egyszer kipróbálja magát a Premier League-ben, de mindez már elég későinek tűnik számára. Vagy vajon a honfitársnak sikerülhet meggyőznie őt?!

2023-05-23T13:03:42Z dg43tfdfdgfd