VáLOGATOTT KULCSEMBERT VESZíTHET EL „A MAGYAR CSAPAT”

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Távozhat a házi góllövőlistát 11 találattal vezető Könyves Norbert Paksról.

A Kecskemét-Paks bajnokin a hazaiak győzelme 3.45, a döntetlen 3.55, a vendégek sikere 2.14-szeres szorzóval fogadható. (x)

A mértékadónak tartott Transfermarkt információi szerint 11 játékosnak lejár a szerződése a Paksnál, de az NB I-ben jelenleg második helyezett, Magyar Kupa-döntős csapat Böde Dániellel és Gévay Zsolttal már hosszabbított.

Haraszti Zsolt, a klub ügyvezető igazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy több labdarúgó szerződésében érvénybe léptették a 2026 nyaráig szóló hosszabbítási opciót, Könyves Norberttel azonban még nem sikerült megállapodásra jutni.

„A magyar csapatként” is ismert Paks a továbbiakban is szívesen látná soraiban a csatárt, ő azonban még nem döntött a jövőjéről.

A 34 éves, ötszörös magyar válogatott támadó tavaly nyáron érkezett a tolnaiakhoz, ahol egyértelműen kulcsemberré vált. Az NB I mostani kiírásában 25 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 11 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. A Magyar Kupában két meccsen kétszer vette be az ellenfelek kapuját.

2024-05-01T15:02:48Z dg43tfdfdgfd