ÍME AZ RB KüLöNLEGESRE SIKEREDETT AUTóFESTéSE, A "KAMéLEON"

Az elmúlt években a most már RB-re hallgató csapat meglehetősen nagy átalakuláson ment keresztül. Tavaly Nyck de Vries versenyzett a csapatnál, majd a hollandot menesztették, pedig röviddel a visszatérése után eltörte a csuklóját.

Habár Liam Lawson remek bemutatkozást produkált a Forma-1-ben, végül maradt a Ricciardo-Cunoda felállás idénre, ám most már a Visa Cash App által szponzorált autón, amely újabb mérföldkövéhez érkezett Miamiban.

Lerántották ugyanis a leplet az új festésről, amellyel a főszponzor előtt kívánnak tisztelegni. A kaméleon elnevezésre hallgató dizájn ugyan megtartotta a kék és ezüst motorborítást és a piros-fehér szárnyakat, de az autó többi részét alapos átalakuláson ment keresztül. Az eredmény pedig egy igazi színkavalkád lett.

„A Visa Cash App Kaméleon Livery a tökéletes színösszeállítás az első amerikai versenyünkhöz” – jelentette ki nagy örömmel Peter Bayer, az RB vezérigazgatója. „A csapat februári Las Vegas-i indulása óta tettünk néhány nagy lépést előre, és egy izgalmas új utazásra vis szük el a rajongókat.”

„Ez a vágy a fejlődésre és a kapcsolatteremtésre közös a Visa és a Cash App programmal, akik olyan élményeken keresztül hozzák össze az embereket a sportban, amelyek semmihez sem hasonlítanak.”

„Ez a hihetetlen festés és az ezt övező események itt Miamiban bizonyítják elkötelezettségüket a csapat és az F1 iránt, és már alig várjuk, hogy láthassuk a Kaméleon VCARB01-et akcióban a hétvégén.”

RB F1 Team VCARB 01 livery

Eközben Ralf Schumacher biztosra veszi, hogy Newey távozásával a darabjaira fog hullni a Red Bull, ráadásul a szakembert hamarosan Max Verstappen is követheti.

2024-05-02T06:45:32Z dg43tfdfdgfd