HORNER ELMONDTA, MIéRT SOKKAL JOBB IDéN PEREZ

Perez jól kezdte az évet, háromszor lett második Max Verstappen mögött négy versenyen. Ezek az eredmények megerősítették helyét a csapatban, mely azt méri fel, meghosszabbítsa-e a mexikói év végén lejáró szerződését, vagy vérfrissítést hajtsanak végre 2025-től, amire számos szabadon igazolható versenyzőt találnának.

Perez tavaly látszólag szenvedett saját elvárásaitól, miszerint egy szinten kell teljesítenie Verstappennel, két korai futamgyőzelem után még a világbajnoki címre is esélyesnek tartotta magát. A Sky Sportsnak nyilatkozó Horner azonban úgy érzi, Perez idén változtatott a céljain és már nem az érdekli, hogy Verstappen mit csinál, emiatt pedig nyugodtabb a volán mögött.

„Valamiért nagyon szeretitek őt lebecsülni, pedig remek munkát végez. Új hozzáállással érkezett idén, nyugodtabb, nagyon jól vezeti az autót. Nem a csapattársára figyel, más ez, mint eddig és az első öt versenyen nagyon erős teljesítményt láttunk tőle. Jól vezet, nő az önbizalma és remélhetőleg ezt újabb jó eredménnyé kovácsolja holnap.”

2024-04-20T17:02:46Z dg43tfdfdgfd