KIüTöTTE A CRYSTAL PALACE AZ AMATőR MóDON VéDEKEZő MANCHESTER UNITEDET

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Premier League 36. fordulójának zárómérkőzésén az ezer sebből vérző Manchester United látogatott a Crystal Palace otthonába.

Erik ten Hagnak annyi védője küszködik sérüléssel, hogy kényszerűségből Casemirót kellett Jonny Evans mellé raknia a védelem tengelyébe, s ez meg is látszódott csapata teljesítményén, a hazaiak sokszor úgy mentek át rajtuk, mint kés a vajon.

A Nottingham Forest-Chelsea bajnokin a hazaiak győzelme 3.75, a döntetlen 4.00, a vendégek sikere 1.95-szörös szorzóval fogadható. (x)

A londoniak már a 12. percben vezetést szereztek, Munoz bedobása után Olise csapott be két vendég-játékost is – köztük a mai posztjától messze elkóborló Casemirót -, majd egészen a tizenhatosig vezethette a labdát, s mivel még akkor sem támadták, 15 méterről zavartalanul lőhetett Onana kapujának bal alsó sarkába.

A 27. percben Eriksen bal oldali szögletét Casemiro fejelte fel a levegőbe, ami után a labda a kapuba hullott ugyan, de Hojlund a levegőben meglökte Henderson kapust, így némi hezitálás után a játékvezető érvénytelenítette az egyenlítő találatot.

A szünet előtt kettőre növelte előnyét a Crystal Palace, megint Casemiro helyén maradt űr a védelemben, Mateta vezethette Evansre a labdát, akit nagyon könnyen megvert, majd ballal nagy gólt ragasztott a jobb felső sarokba.

A fordulás után Eriksen jobb oldali szabadrúgását Casemiro fejelte a bal kapufára, majd a visszapattanót a hálóba helyezte ugyan, de les miatt ezt a gólt is annulálta a játékvezető.

Nem sokkal később ismét futószalagon érkeztek a hazai helyzetek, előbb Eze, majd Hughes lövését védte szögletre Onana, utóbbit követően kicsiben végezte el a sarokrúgást a hazai gárda, ami után nem sikerült felszabadítania a vendégeknek, egy jobbról érkező beadás Dalotról középre csorgott, ahol az érkező Mitchell közelről a kapuba bombázta a harmadikat.

A 66. percben megint Casemiro volt a főszereplő, ahelyett, hogy taccsra rúgta volna a labdát, az alapvonalnál Munoz simán leszerelte őt, majd Oliséhez passzolt vissza, aki a tizenhatos jobb oldaláról, ballal a kapuba bombázott.

A Manchester United szerencséje, hogy ennyinél megállt a Palace, a 92. percben Casemiro sokadik bakija után a kapufa mentette meg a vendégeket az ötödik góltól, de így is kínos verésbe futottak bele.

2024-05-06T21:53:04Z dg43tfdfdgfd