LECSAPTA A FERENCVáROS KEZéRőL A FELSőPOLCOS EDZőJELöLTET A CITY – HIVATALOS!

Fogadj 20-szoros szorzóval a magyar válogatott góljára Svájc ellen az Európa-bajnokságon, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

A City Football Group kötelekébe tartozó Palermo kinevezte vezetőedzőjének a Ferencváros által is megkörnyékezett Alessio Dionisit.

A Magyarország–Svájc Eb-mérkőzésen a mieink győzelme 3.60, a döntetlen 3.25, a svájci siker 2.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

Dejan Sztankovics váratlan távozása óta keresi új trénerét a Ferencváros. Mint megírtuk, az FTC elsődlegesen a lehető legmagasabb polcról szeretne edzőt hozni, több ide sorolt szakemberrel, köztük Alessio Dionisivel is felvették a kapcsolatot a zöld-fehérek.

A 44 éves talján taktikus azonban már biztosan nem ül le a IX. kerületiek kispadjára, miután az olasz másodosztályú Palermo péntek este a hivatalos oldalán jelentette be, hogy több évre szóló szerződést kötött a vezetőedzővel, aki július elsején áll munkába.

A City Football Group, az elnök Dario Mirri és a rosanero család örömmel köszönti Dionisit Palermóban” – fogalmazott közleményében a klub.

A Serie B-ben érdekelt együttes – több csapathoz, így a névadó „koronaékszer” Manchester City-hez hasonlóan – a City Football Grouphoz tartozik. A gárda az előző szezonban a hatodik helyen végzett, így bejutott a feljutásért zajlott rájátszásba. A Sampdorián még túllépett, de végül az elődöntőben a Venezia megállította.

Alessio Dionisi eddigi edzői karrierje során csak hazájában vállalt munkát, legutóbb az élvonalbeli Sassuolót irányította, február végén kellett távoznia a végül kiesett csapattól. Előtte többel között az Empolinál és a Veneziánál, valamint több alsóbb osztályú csapatnál is megfordult.

Az tehát eldőlt, hogy nem az olasz lesz az FTC vezetőedzője – könnyen lehet, hogy a Premier League egyik legendája ül le a zöld-fehérek kispadjára.

2024-06-08T10:46:36Z dg43tfdfdgfd