MEGDRáGUL AZ RTL+ AZ UEFA BAJNOKOK LIGáJA MIATT?

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Siófokon jelenleg is zajló Digital-Media Hungary konferencián belengette, hogy az RTL+ streamingplatform szolgáltatási díját hamarosan megemelik.

Az RTL Magyarország vezetője egy tévés kerekasztal tagjaként mondta el, hogy drágulásra lehet számítani az RTL+ streamingplatform esetében. A kilátásba helyezett áremelés mértékét Vidus Gabriella egyelőre nem közölte.

Az áremelés időzítése az UEFA Bajnokok Ligája közvetítéshez kapcsolódna.

Mint ismert, az RTL szerezte meg az UEFA-tól a BL labdarúgó jogok úgynevezett „A” típusát. Ez a legfontosabb jogot jelenti.

A médiavállalat úgy tervezi, hogy főleg a streamingplatformján lesznek láthatóak a BL-meccsek, bár lesznek olyan focimérkőzések is, amelyeket hagyományos, lineáris tévén keresztül is közvetítenek, de ebből lesz a kevesebb. A cél, hogy minél több új streamingelőfizetőt szerezzenek.

Az RTL épp ma jelentette be az UEFA Bajnokok Ligája műsorvezetői gárdáját.

https://media1.hu/2024/04/23/bemutattak-az-rtl-uefa-bajnokok-ligaja-musorvezetoi-csapatat/

https://media1.hu/2023/06/12/megkerdeztuk-az-rtl-t-mi-lesz-a-kocsmai-szurkolasokkal-a-net-nelkuliekkel-es-a-hataron-tuliakkal-mi

https://media1.hu/2023/06/01/oriasi-penzekert-elvihette-az-rtl-az-m4-sport-elol-az-uefa-bl-meccsek-legfontosabb-a-tipusu-kozvetitesi-jogat/

Borító: Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója

2024-04-23T17:22:05Z dg43tfdfdgfd