THOMAS TUCHEL MEGHOZTA DöNTéSéT A KöVETKEZő SZEZONJáVAL KAPCSOLATBAN

Fogadj 20-szoros szorzóval a magyar válogatott góljára Svájc ellen az Európa-bajnokságon, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

Thomas Tuchel a 2023/24-es szezon végeztével elhagyta a Bayern Münchent és sokáig úgy tűnt, hogy akár már a nyáron egy topcsapatnál kaphat állást. A német szakembernek viszont más tervei vannak a következő egy évre.

A Magyarország–Svájc Eb-mérkőzésen a mieink győzelme 3.60, a döntetlen 3.25, a svájci siker 2.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

Fabrizio Romano értesülései szerint a Bayern Münchentől távozó, a Manchester Uniteddel is összeboronált Thomas Tuchel a következő szezonban nem vállal munkát, következő állomáshelyét a 2025/26-os szezonra nézi majd ki.

Az 50 éves Bajnokok Ligája-győztes edző a Vörös Ördögök megkeresését utasította vissza, miután az új klubtulajdonos, Sir Jim Ratcliffe szerette volna leváltani Erik ten Hagot. A Bayern München azután szakított Thomas Tuchellel és Lőw Zsolttal, miután kiderült, hogy nem sikerül a bajnoki címvédés, sőt a Német Kupából is kiestek.

A Manchester United háza táján Tuchel visszautasítása után továbbra sem tudják, hogy mitévők legyenek az edzőkérdést illetőten. A holland szakember sorsa a következő hetekben dőlhet el. A bajor alakulat már korábban cselekedett, ők a Burnley-val az angol élvonalból kieső Vincent Kompany-t nevezték ki vezetőedzőjüknek.

2024-06-09T19:21:55Z dg43tfdfdgfd