MEGNYUGTATó HíREK éRKEZTEK CALLUM STYLES áLLAPOTáRóL AZ EB-RAJT ELőTT

Ugyan az Izrael elleni Európa-bajnoki felkészülési mérkőzést követően csüggedten nyilatkozott, a komolyabb sérülést megúszta a kényszerűségből lecserélt Callum Styles. A középpályás az M4 Sportnak árulta el, megnyugtató információkat kapott az orvosi stáb által elvégzett vizsgálatok után.

A magyar labdarúgó-válogatott hétfő délután utazott el a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság alatt a csapat központját és edzőtáborát biztosító Weiler-Simmerbergbe. A rajtot megelőzően többek között Callum Styles is nyilatkozott az M4 Sportnak, és elárulta, az Izrael elleni mérkőzést (3–0) követő orvosi vizsgálatok után jobb híreket kapott az orvosoktól, mint gondolni merte volna. 

„A tesztek kimutatták, hogy nincs semmi komoly. Jelenleg javuló állapotban vagyok, és hamarosan edzésmunkát is végezhetek. Napról napra haladok, és remélem, minél hamarabb bevethető leszek” – fogalmazott Styles, akit az Izrael elleni mérkőzésen kellett lecserélni, de a jelek szerint bevethető állapotban lehet a szombati, Svájc elleni mérkőzésen.

A középpályás elmondta, mindig is álma volt, hogy szerepelhessen az Európa-bajnokságon, és szeretné ennek minden pillanatát élvezni, valamint bízik a lehető legjobb szereplésben. „Nagyon erős csoportba kerültünk, kemény ellenfelek várnak ránk, de hinnünk kell a képességünkben, a filozófiánkban, és remélem, továbbjutunk a csoportból” – mondta.

A magyar válogatott szombaton kezd Kölnben a svájciak ellen, jövő szerdán a házigazdákkal, jövő vasárnap pedig a skótokkal találkozik Stuttgartban.

LABDARÚGÓ EURÓPA-BAJNOKSÁG (2024)

Az A csoport programja

1. forduló

  • június 14., München: Németország–Skócia
  • június 15., Köln: Magyarország–Svájc

2. forduló

  • június 19., Köln: Skócia–Svájc
  • június 19., Stuttgart: Németország–Magyarország

3. forduló

  • június 23., Frankfurt: Svájc–Németország
  • június 23., Stuttgart: Skócia–Magyarország

Böngéssze az Index Európa-bajnoki mellékletét, ahol a cikkek mellett megtalálja a menetrendet, a csoportok állását, a játékoskereteket, a csapatleírásokat és a helyszíneket is! Tartsanak velünk egy hónapon át, hiszen helyszíni tudósítóink rendszeresen exkluzív tartalmakkal jelentkeznek Németországból!

2024-06-10T17:31:04Z dg43tfdfdgfd