VALóRA VáLIK A LENGYELEK RéMáLMA? MEGSZóLALT ROBERT LEWANDOWSKI áLLAPOTáRóL A VáLOGATOTT KAPITáNYA

Fogadj 20-szoros szorzóval a magyar válogatott góljára Svájc ellen az Európa-bajnokságon, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

Michal Probierz szövetségi kapitány abban reménykedik, hogy nem súlyos az a sérülés, amelyet Lengyelország hétfői – Európa-bajnokság előtti utolsó – felkészülési mérkőzésén szedett össze a válogatott gólrekordere, az FC Barcelona sztárja, Robert Lewandowski.

A Magyarország–Svájc Eb-mérkőzésen a mieink győzelme 3.60, a döntetlen 3.25, a svájci siker 2.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

Mint megírtuk, Lengyelország a hajrában szerzett góllal 2–1-re legyőzte ugyan Varsóban Törökországot, de a találkozó valóságos rémálomba fordult a lengyelek számára.

Az FC Barcelona sztárcsatára, Robert Lewandowski alig több mint harminc perc elteltével, combfájdalmakkal sántikált le a pályáról, bő negyedórával korábban pedig a Hellas Verona támadója, Karol Swiderski szenvedett bokasérülést gólöröme közben.

Más sem hiányzott a lengyel nemzeti csapatnak, amely egy klasszis gólvágót már elveszített a 2024-es Európa-bajnokságra történő felkészülés során: a Juventus játékosa, Arkadiusz Milik az utolsó előtti, pénteki, Ukrajna elleni meccsen sérült meg, azóta már a térdműtéten is sikeresen átesett.

Nem csoda, hogy a csatárkérdés volt a nagy beszédtéma a hétfői találkozó után, a legfrissebb híreket pedig Michal Probierz szövetségi kapitány osztotta meg az újságírókkal.

„Karolnak kificamodott a bokája. Csak a tesztek után fogjuk tudni, hogy néz ki pontosan a helyzet. Robertnek enyhe sérülése van, de nem lehet gond. Biztosan nem lesz változás a keretben” – szögezte le a szakvezető a sportsmax.tv beszámolója szerint.

Robert Lewandowski – aki több alkalommal lépett pályára (150) és több gólt szerzett (82) a lengyel válogatottban, mint bármely más játékos – a negyedik kontinensviadalára készül.

Probierz csapata vasárnap Hollandia ellen kezdi meg a tornát, majd Ausztriával és Franciaországgal mérkőzik meg a D-csoportban.

2024-06-11T11:58:17Z dg43tfdfdgfd