MINDENBEN MEGEGYEZETT A NéMET BAJNOK VéDőJéVEL A BAYERN MüNCHEN

Fogadj 20-szoros szorzóval a magyar válogatott góljára Svájc ellen az Európa-bajnokságon, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

A Bayern München mindenben megegyezett a Bayer Leverkusen védőjével, Jonathan Tah-val.

A Magyarország–Svájc Eb-mérkőzésen a mieink győzelme 3.60, a döntetlen 3.25, a svájci siker 2.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

A német Sky Sport átigazolásokra szakosodott újságírója, Florian Plettenberg értesülése szerint a felek 2029-ig szóló szerződésben állapodtak meg.

A Bayern München már értesítette a német bajnokot a megegyezésről. A Leverkusen várhatóan nem gördít akadályokat a játékos távozása elé, és hamarosan megkezdődnek a klubok közötti tárgyalások.

A most 28 éves Jonathan Tah 2015-ben csatlakozott a Bayerhez, amely akkor közel 10 millió eurót fizetett a játékjogáért a Hamburgnak. Az előző idényben a Bundesliga egyik legjobbjának bizonyult a 25-szörös német válogatott védő. Valamennyi versenysorozatot figyelembe véve 48 mérkőzést játszott, ezeken hat gólt szerzett és egy gólpasszt is jegyzett. Mind a bajnokságot, mind a Német Kupát megnyerte a Gyógyszergyáriakkal.

A Daily Mail beszámolója szerint a Leverkusen alapvetően szeretné megtartani a hátvédet, de hajlandó megfontolni a 20 millió eurótól kezdődő ajánlatokat – annál is inkább, mert Tah szerződése egy év múlva, 2025 nyarán jár le, azt követően ingyen távozhatna.

Maga a játékos korábban úgy nyilatkozott, hogy kész elhagyni a Bayert, de csak akkor, ha Európa tíz legjobb klubjának valamelyike hívja.

2024-06-10T21:26:00Z dg43tfdfdgfd